0

Italská kuchařka – novinka z naší produkce

Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky…? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých […]

Přidat do košíku

Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky…?

Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých a skvělých jídel. Tato kuchařka obsahuje 104 receptů na rizota, těstoviny, masa, ryby, saláty, polévky, ale i recepty na pravé italské pečivo a dezerty, bez kterých si žádný Ital svůj oběd nebo večeři ani nedokáže představit.

Riccardovi Lucquemu, který se usadil u nás v Česku, máme být za co vděční. Přivezl k nám kus pravé italské gastronomie. Srozumitelné, ležérní a promyšlené zároveň. V jeho restauracích se skutečně přenesete přes hranice dvou států a zažijete stejný pocit, který dobře znáte z dovolených − objevování chutí, jež s takovou radostí při cestách po Itálii obdivujete. Když Riccarda potkáte osobně, máte možnost nasát atmosféru jeho velkorysé a milé italské povahy.
Začtěte se do Riccardova životního příběhu, jak potkal svou ženu Irmu, která je českou rodačkou. Kde všude vařil a proč zakotvil v Praze.

Úchvatné fotografie z jeho rodného regionu Marche vás bezpečně vtáhnou do děje.

Buon Appetito !

Název: Italská kuchařka
Autor: Riccardo Lucque
ISBN: 978-80-906893-5-0
Vazba: vázaná
Formát: 204 x 252 mm
Rozsah: 304 stran
Rok vydání: 2018
Nakladatelství: Sevruga, s. r. o., www.sevruga.cz
Cena: 499 Kč

Plánované datum vydání: 5. 11. 2018

OBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME V REŽIMU PŘEDPRODEJE. PŘEDOOBJEDNÁVKY VYEXPEDUJEME 5.LISTOPADU, KDY KNIHU FYZICKY NASKLADNÍME.